Si
voleu acompanyar per exemple una truita d’una manera saborosa, econòmica i
fàcil només heu de fer el què us dic tot seguit.
Agafeu uns pebrots
verds i/o vermells netegeu, allibereu de la grana i talleu-los a quadradets de
4 o 5 centímetres. Agafeu també unes patates, les peleu, renteu i talleu a
rotllanes d’un ½ centímetre de gruix.
Un cop
tingueu això fet, poseu al foc una paella amb un bon raig d’oli d’oliva i afegiu
el pebrot que comenci a fregir-se, tapeu la paella amb una tapadora, això farà
que es cogui amb tota la seva substància. Quan porti uns minutets ja hi podeu
afegir les patates i tapeu també deixant que es faci el conjunt. Aneu remenant
de tant en tant vigilant que no es cremi i no us oblideu de posar-hi una mica
de sal.
Veureu com en una estoneta teniu un acompanyament senzill i bo per
acompanya una truita, un ou ferrat, unes maires fregides o un tall de llom.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada