dimecres, 23 de novembre de 2011

Pebrots i patates per acompanyar

Si voleu acompanyar per exemple una truita d’una manera saborosa, econòmica i fàcil només heu de fer el què us dic tot seguit.


Agafeu uns pebrots verds i/o vermells netegeu, allibereu de la grana i talleu-los a quadradets de 4 o 5 centímetres. Agafeu també unes patates, les peleu, renteu i talleu a rotllanes d’un ½ centímetre de gruix.



Un cop tingueu això fet, poseu al foc una paella amb un bon raig d’oli d’oliva i afegiu el pebrot que comenci a fregir-se, tapeu la paella amb una tapadora, això farà que es cogui amb tota la seva substància. Quan porti uns minutets ja hi podeu afegir les patates i tapeu també deixant que es faci el conjunt. Aneu remenant de tant en tant vigilant que no es cremi i no us oblideu de posar-hi una mica de sal. 

Veureu com en una estoneta teniu un acompanyament senzill i bo per acompanya una truita, un ou ferrat, unes maires fregides o un tall de llom.


Bon profit!