divendres, 18 de novembre del 2011

Salsa de ceba

Ingredients:


1 ceba
1 cullerada de farina
1 culleradeta de pebre vermell dolç
½ got de vi blanc
1 got de fumet de peix
1 grill d’all
julivert
oli d’oliva
sal



Preparació:

Piqueu a dauets petits una ceba, poseu un raig d’oli d’oliva a una paella tireu-hi la ceba i sofregiu-la. Quan comenci a quedar roseta afegiu-hi una cullerada de farina i una miqueta de pebre vermell dolç, remeneu i tot seguit poseu-hi mig got de vi blanc, deixeu que evapori amb el foc alt i incorporeu-hi un got de fumet de peix. Abaixeu el foc, piqueu ara un grill d’all i una branqueta de julivert, afegiu-ho a la salsa i deixeu que faci xup-xup una mica més.

En acabar passeu-ho pel colador xino i ja teniu a punt una deliciosa salsa per posar a sobre d’uns pebrots del piquillo farcits, uns creps salats o qualsevol plat que creieu que hi sigui adient.