1 ceba
1 cullerada
de farina
1
culleradeta de pebre vermell dolç
½ got de vi
blanc
1 got de
fumet de peix
1 grill d’all
julivert
oli d’oliva
sal
Piqueu a dauets petits una ceba, poseu
un raig d’oli d’oliva a una paella tireu-hi la ceba i sofregiu-la. Quan comenci
a quedar roseta afegiu-hi una cullerada de farina i una miqueta de pebre vermell
dolç, remeneu i tot seguit poseu-hi mig got de vi blanc, deixeu que evapori amb
el foc alt i incorporeu-hi un got de fumet de peix. Abaixeu el foc, piqueu ara un
grill d’all i una branqueta de julivert, afegiu-ho a la salsa i deixeu que faci
xup-xup una mica més.
En acabar passeu-ho pel colador xino
i ja teniu a punt una deliciosa salsa per posar a sobre d’uns pebrots del
piquillo farcits, uns creps salats o qualsevol plat que creieu que hi sigui
adient.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada