Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
dimarts, 8 de març del 2011
Carbassons farcits amb bolets i beixamel
Ingredients:
3 carbassons grans
1 ceba gran
1 pot de bolets barrejats
Oli
Per a la beixamel:
50 grams de mantega
2 cullerades de farina
2 gots de llet
Sal
Preparació:
En primer lloc netejarem sota l’aigua els carbassons, els eixugarem i tallarem les puntes i després per la
meitat. Cada meitat l’obrirem i en retirarem la polpa que reservarem. Posarem una olla amb aigua i sal al foc i quan bulli hi tirarem els carbassons que tenim preparats, els bulliren 10 minuts i passat aquest temps, amb cura que no se’ns trenquin els traurem de l’aigua i els deixarem escórrer.
Seguidament ja els podrem posar ben col·locats a la safata pel forn.
Ara picarem la ceba ben petita i en una paella amb un raig d’oli la començarem a sofregir, mentrestant picarem també petita la polpa del carbassó que hem reservat i quan la ceba comenci a ser transparent li afegirem.
Mentre això es va fent, tallarem ben petits la barreja de bolets i en una altra paella amb un raig d’oli els fregirem, quan comencin a agafar una mica de color hi abocarem un gotet de vi blanc que deixarem reduir amb el foc viu. Quan hagi reduït ho abocarem a la paella on hi ha la ceba i el carbassó, comprovarem de sal i continuarem la cocció de tot plegat junt, un parell de minuts més. Apagarem el foc, retirarem l’excés d’oli que ens hagi quedat a la paella i reservarem el conjunt.
Ara farem la beixamel en un pot i quan estigui l’abocarem a la paella on hi ha tot el farcit, barrejarem bé i ja ho tindrem a punt per omplir els carbassons.
Ja només ens caldrà posar una mica de formatge ratllat per sobre i posar-ho al grill fins que ens quedi ben rosset.
Espero que us agradin !
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada