Del 2 d'abril al 5 de juny de 2011 es celebrarà a Pals la 18ena edició de la Promoció Gastronòmica "Pals i la Cuina de l'Arròs".
Els restaurants de Pals que participen a la XVIII Promoció Gastronòmica “Pals i la Cuina de l'Arròs” us oferiran un exquisit menú basat en l'arròs de Pals a la cassola com a plat principal. El menú també inclourà uns entrants i unes postres segons l'estil de cada restaurant, l'aigua, el pa, els vins de les caves Castell de Peralada i els cafès.
Per donar el tret de sortida a les jornades es farà el proper dissabte 2 d'abril a les 9 h del matí amb el II Concurs d'arrossos al pati de Ca la Pruna, on els participants hauran de preparar un arròs de Pals a la cassola per a 4/6 persones.
A dos quarts de dotze tindrà lloc l'acte de presentació oficial de la Campanya Gastronòmica 2011 a càrrec del Sr. Pere Bahí, propietari del Restaurant La Xicra de Palafrugell.
A dos quarts d’una hi haurà el lliurament de premis del II Concurs d'Arrossos, tastets populars d'arròs de Pals i vins de les caves Castell de Peralada, i el mercat de productes artesans de Catalunya.
Trobareu aquí els restaurants participants.
Notícia publicada a la web de l’Ajuntament de Pals
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada