dilluns, 14 de març del 2011

XIV Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró



El proper dimecres 16 de març a les 12 h, a l’Espai e-Àgora del Mercat de la Plaça de Cuba de Mataró, es farà la presentació de les Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró 2011.

Acabat l’acte s’oferirà un tast del Plat de Mataró a càrrec de l’Escola de Restauració i Cambreria del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme.

En aquesta edició els restaurants participants en les Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró que es duran a terme des del 16 de març al 30 d’abril son: Bocca, Restaurant, Ca l’Oliva, Caminetto, Can Bruguera, Can Manolo, Can Rosendo, El Delfín, Iluro, La Cuineta del Polígon, L’Harmonia, La Morera, La Piscina, LARU, Unió recreativa FE, Nou Mundial, Sangiovesei Port Central.

Tots els establiments relacionats serviran el plat de Mataró -els pèsols amb sèpia i patates- mentre durin les Jornades, en forma de tapa, menú o a la carta.

El dimarts, 22 de març a les 6 de la tarda hi haurà el Concurs de Restaurants del Plat de Mataró, on un jurat tastarà i valorarà els plats dels establiments participants. El concurs es farà a l’Escola de Restauració i Cambreria de Mataró.

Pel diumenge 27 de març a les 12 h, es farà la pesolada Popular a la Plaça de Santa Anna de Mataró.

Font d'informació Consorci de Promoció Turística del Maresme