Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
dilluns, 14 de març del 2011
Jornades Gastronòmiques de la Caça i la Pesca
Des del 14 de març i fins el 10 d’abril, els restaurants de Cassa de la Selva: L’Alzina de l’hotel Mas Ros, El Centre Recreatiu, El Bon Acull, Cal Surer, Can Bargalló, La Brasa Grillada, Bar-Neda i El Remei oferiran uns interesants menús amb plats de caça i pesca. Enguany també les pastisseries Nèctar, Sant Antoni i La Selvana.
Per més informació: www.cassa.cat
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada