Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
divendres, 4 de març del 2011
La Cuina a Sils a L'Hotel Condes de Barcelona
L'Hotel CONDES DE BARCELONA oferirà els dies 10, 11 i 12 de març, unes jornades de cuina tradicional amb la clara intenció de potenciar la gastronomia del nostre país.
L'Hotel Condes de Barcelona té la ferma voluntat de preservar la tradició de les nostres arrels culinàries i ho fa donant suport a la reconeguda saviesa gastronòmica de La Cuina a Sils.
Durant aquests tres dies oferiran la cuina "Selvatana" més genuïna amb productes del
territori, presentada per les pròpies cuineres de Sils.
El menú, obert a tots els comensals, no només als clients de l’hotel, té un preu de 45 euros (IVA inclòs). Dos euros de cada àpat es destinaran a una causa benèfica. Les reserves ja poden fer-se trucant al telèfon 93 445 32 01 o escrivint un correu electrònic a convenciones@condesdebarcelona.com.
Tota la informació la podeu trobar a:
www.condesdebarcelona.com
www.lacuinaasils.com
A més si participeu en el concurs, entrareu en el sorteig d'un àpat per a dues persones per tastar tan saborós menú.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada