Del 19 de Març de 2011 al 17 d'Abril de 2011 podrem tornar a gaudir de les ja, 4es Jornades de l'Abadejo, als bars i restaurants de Tortosa, Bítem, Campredó, Jesús i Els Reguers.
Als mesos de març i abril, les cartes dels restaurants tortosins s'omplen d'una gran varietat de plats que tenen com a protagonista comú l'abadejo. Organitzades per l'Associació d'Hostaleria de Tortosa “Platigot” les jornades, que duen per nom "l'Abadejo, del mercat al plat", volen potenciar el consum d'aquest peix que compta amb una llarga tradició a la zona ebrenca.
Abadejo al formatge, cues d'abadejo amb samfaina, arròs amb abadejo i suquet d'abadejo amb carxofa, són només alguns dels plats que es podran degustar al llarg de tots aquests dies.
A més, les jornades, que s'organitzen des del 2006, també inclouen tres demostracions de cuina que es duen a terme els matins dels divendres dia 18 i dia 25 de març a la parada de Platigot del mercat tortosí.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada