dijous, 23 de juliol del 2009

Tomàquets farcits

Avui una recepta ben fresca per suportar aquests dies de tanta calor.



Ingredients:

6 tomàquets verds
5 ous durs
3 llaunes de tonyina
palets de cranc
mayonesa
oli d’oliva
sal




Preparació:


- En un pot amb aigua posarem a bullir els ous (12 minuts des de que arrenquin el bull), quan estiguin els refredarem, pelarem i reservarem.

- Mentestant bullen els ous, podem anar rentant els tomàquets; els hi tallarem l’ull i els buidaren traient-lis les llavors. Els posarem en una safata i els salarem una miqueta.

- En un bol apart hi posarem la tonyina, hi ratllarem tres dels ous durs que tenim reservats hi picarem ben menuts els palets de cranc i ho barrejarem tot plegat.

- Ara ja nomès ens queda anar omplint els tomàquets amb la barreja i ho acabem decorant amb maionesa i els ous durs tallats a mitjes llunes.

Ho deixarem a la nevera i quan tornem de la platja… a punt un plat ben refrescant.
Bon profit!