divendres, 7 d’agost del 2009

El Parlament de Catalunya dóna suport unànime a la candidatura de la Dieta Mediterrània.


El dia 2 de juliol de 2009 el Parlament de Catalulnya ha aprovat per unanimitat una declaració institucional de suport a la candidatura de la Dieta Mediterrània per a ser inscrita a la Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la UNESCO.

D’aquesta manera, el Parlament reconeix que la Dieta Mediterrània és una forma cultural que cal preservar pel seu arrelament a la terra, al treball de la gent i a la tradició, amb una cuina en constant transformació sense renunciar a l’origen mediterrani dels aliments. Però també és un patró alimentari que es converteix en una indubtable font de salut.

La candidatura va ser presentada conjuntament pels Governs d’Espanya, Grècia, Itàlia i el Marroc i està oberta a l’adhesió i participació dels altres països del Mediterrani que comparteixen aquest Patrimoni Cultural i ha estat coordinat a nivell tècnic per la Fundació Dieta Mediterrània amb la col·laboració i suport de diferents entitats públiques tant a nivell de comunitat autònoma com a nivell estatal.
Per a més informació:
http://www.parlament.cat/portal/page/portal/pcat/IE04/IE0406/IE040603?p_cp1=411393&p_cp2=tot&p_cp3=33&p_cp22=cerca


DÓNA EL TEU SUPORT

Expressa la teva adhesió a la candidatura per a la inscripció de la Dieta Mediterrània en la Llista representativa del patrimoni cultural immaterial de la humanitat, omplint aquest formulari.

Rebràs un certificat d’adhesió personalitzat.

TOTS PODEM CONTRIBUIR A LA SALVAGUARDA DEL NOSTRE PATRIMONI COMÚ!

Pots fer-ho aquí