Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
dimarts, 18 d’agost del 2009
Projecte Vi Solidari
Una iniciativa de Cellers Unió per a donar suport a la tasca del Casal dels Infants i combatre l’exclusió social.
Aquesta iniciativa solidària reuneix 6 dels cuiners i cuineres catalans més reconeguts.
Enguany, Cellers Unió vol anar més lluny i per això posa en marxa un nou projecte: El Lot de Vi Solidari, un producte que es presentarà el proper 24 de setembre en el marc de la Fira Incavi (Institut Català del Vi). Cada Lot inclou tres ampolles de vi català de qualitat amb les seves receptes de maridatge proposades per cuiners de renom que col·laboren en la iniciativa: Carme Ruscalleda, Fermí Puig, Carles Abellan, Joan Roca, Carles Gaig i Mey Hofmann. També hi participa el President de l’Acadèmia de Sumelleria Espanyola, Juan Muñoz Ramos, que és qui fa el maridatge de la recepta amb cadascun dels vins i la nota del tast.
Per a més informació cliqueu aquí
Etiquetes de comentaris:
Notícies
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada