Ingredients:
Un quilo de cloïsses
1 got petit de vi blanc
1 got petit d’aigua
1 ceba gran
2 grills d’all
3 cullerades tomàquet natural triturat
1 cullerada pa ratllat
1 fulla llorer
oli d’oliva
Elaboració:
En primer lloc posarem les cloïsses amb aigua i sal durant 30 minuts per tal que deixin anar la sorra que puguin tenir. Un cop passat aquest temps les escorrerem i les posarem en un pot, hi tirarem un gotet de vi blanc i un gotet d’aigua, engegarem el foc, taparem el pot i les deixarem fins que s’obrin, (penseu que s’obren ràpid) una vegada totes obertes apagarem el foc i les reservarem en el mateix pot.
En una paella cobrirem el fons amb oli d’oliva i l’escalfarem, posarem la ceba que tindrem ben picada, quan comenci a quedar transparent i afegirem els grills d’all també picadets, ho salarem una miqueta i deixarem fer fins que comenci a quedar rosset, aleshores afegirem el tomàquet i remenarem fins que el sofregit estigui al punt, ara posarem la cullerada de pa ratllat, la fulla de llorer, donarem unes voltes i tot seguit posarem les cloïsses que teníem reservades amb el suc i tot (millor si el suc el passem per un colador per si han tret encara una miqueta de sorra), deixarem fer una mica el xup-xup i ja ho tindrem a punt de servir.
Recepta de la Magdalena a qui des d'aquí lo dono les gràcies per la seva aportació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada