L'Associació de Restaurants de la Badia “El Plat Blau” ja té tot a punt per engegar demà una nova edició de la campanya gastronòmica «Menú de l'Olla de Peix”, l'alquímia dels fogons empordanesos.
Seran onze els restaurants d’enguany que oferiran un menú de 30,00€ que consta d'un primer plat de peixet fregit, seguit de l'olla de peix, postres de la casa i cafè, acompanyat de vi Sumarroca o Estrella Damm Inèdit.
Aquesta proposta que començarà demà 25 de febrer i s’allargarà fins el 17 d’abril la podreu tastar als següents restaurants:
A Calonge – Sant Antoni :
Costa Brava, Guillermo, L’Empordà-Can Ramón, Refugi de Pescadors i Simón.
I a Palamós:
Bell Port, Ca l’Amadeu, Hotel Àncora, Hotel Trias, Maria de Cadaqués i Mas dels Arcs.
Us deixo l’enllaç on trobareu tot el detall d’aquesta campanya www.elplatblau.cat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada