dimarts, 22 de febrer del 2011

8enes Jornades Gastronòmiques de la Carxofa

El proper 27 de febrer tindrà lloc al pavelló Firal d’Amposta la 16ena Festa de la Carxofa. Aquesta serà el plat fort d’una promoció Gastronòmica que tindrà lloc durant tot el mes de març que començarà amb les 8enes Jornades Gastronòmiques de la Carxofa on diferents restaurants ofereixen menús amb carxofa.

Entre mols altres acte el diumenge 27 hi haurà una degustació dels diferents plats cuinats amb carxofa i elaborats pels restaurants: L’Antic, Gatsby, Petit Cafè, Mexic, Moré, Bistro, Montsianell, els Ullals, Hotel Ciutat d’Amposta, Blanc de Blancs, La Sidreria, l’Alberg, Entre pa i pa, La Portella i Pastisseria Pous amb les postres.

Els tiquets, que estaran a la venda el mateix dia al Pavelló Firal, tenen un preu de 10€. Cada tiquet està dividit en 8 tastos (8 colors diferents).

El Celler Vins Vall de Vinyes i la Cooperativa de Gandesa oferiran degustacions baix el suport del Consell Regulador de la Denominació d’Origen de la Terra Alta.

I l’empresa La Musclera del Delta amb un tiquet de 3€ oferirà una degustació de 3 ostres més una copa de cava.

Al mateix temps hi haurà degustació gratuïta de cervesa DAMM.

Simultàniament a la degustació tindrà lloc, com ja ve sent habitual, una petita mostra on es podran adquirir productes gastronòmics com arròs, vi, oli, estris per fer rostides, formatges, embotits, flors, etc..

Les cases de pagès estaran presents obsequiant mistela i coquetes de sagí, a més de la informació turística d’Amposta i del Delta.

Diferents allotjaments col·laboraran oferint un preu promocional, per aquelles persones que s’allotgin durant el cap de setmana del 25 al 27 de febrer amb motiu de la festa de la carxofa.

Tota la informació la podeu trobar al següent enllaç www.festadelacarxofa.cat