dijous, 17 de febrer de 2011

Jornades Gastronòmiques de la Botifarra Dolça

Sota la organització d’Indeps Salitja i Ajuntament de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai i amb el suport de: pastisseria Noguera, Diputació de Girona, Patronat de Turisme Girona Costa-Brava, Consell Comarcal de la Selva, aeroport Girona-Costa Brava i Caixa de Girona, el proper 27 de febrer les poblacions de Salitja i Sant Dalmai (La Selva) celebraran la 14a edició de la Fira-Festa de la Botifarra Dolça, producte molt arrelat a la comarca.

La botifarra dolça era un dels embotits que s'elaborava antigament a les cases de pagès de l'Empordà durant la matança del porc.

Amb una diversitats d’actes tals com la 2a Nit Gastronòmica de la Botifarra Dolça i el Cava, amb la col·laboració de Germà Coenders i Les Cuineres de Salitja, o bé l’11è concurs de Coques i Cuina de la Botifarra Dolça, entre molts altres actes, es celebraran també les Jornades Gastronòmiques de la Botifarra Dolça del 18 al 27 de febrer als restaurant col·laboradors que enguany seran els següents:


Restaurant CAN VALLS
Escoles, 1 – Tel. 972 420 913 – 17441 SANT MARTÍ SAPRESA

Restaurant LA CROSA
Plaça de la Crosa, 1 – Tel. 972 473 155 – 17183 SANT DALMAI

Restaurant CAN GROS
Ctra. de Santa Coloma, s/núm. Tel. 972 473 394 17183 SANT DALMAI (Girona)

Restaurant L’EMPALME
Ctra. Santa Coloma, s/n – Tel. 972 473 241 –17185 VILOBÍ

Rostisseria - Restaurant CAN XAVI
Plaça Vella, 8 – Tel. 972 473 789 – 17185 VILOBÍ

MIRADOR DE L'AEROPORT
Ctra. de l’Aeroport, Veïnat de les Bòries, Tel. 972 473 408 17184 SALITJA


Cal esmenar que per assistir-hi caldrà prèviament trucar per telèfon per fer a la reserva.

Tota la informació la podreu trobar a firasalitja.blogspot.com