Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
dijous, 17 de febrer del 2011
7a Diada de la Galera i l'Ostra Rissada
El col·lectiu Cuina La Ràpita - Delta de l'Ebre organitza el proper 19 de febrer la 7ª Diada de la galera i l'ostra rissada al pavelló firal de Sant Carles de la Ràpita.
Del 19 de febrer al 6 de març, els restaurants col·laboradors oferiran menús especials amb aquests productes típics de les Terres de l'Ebre com a protagonistes.
Font informació www.gastroteca.cat
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada