Del 4 al 13 de febrer es realitza la V Setmana del Bacallà de Cerdanyola del Vallès amb la participació de 21 restaurants.
El bacallà és un producte que podem trobar fresc i salat i és especialment reconegut per tenir una carn amb poc contingut de greixos. Els restaurants oferiran aquest peix en els seus menús habituals, a les cartes o com a suggeriment del dia, ja que el bacallà permet múltiples preparacions.
Els restaurants que participen en la V edició de la setmana del bacallà són:
Racó de la plaça, El Taulell d’en Giorgio, Meson don Sancho, Los Abetos, Can Bernat, Freiduria Collserola, Can Tonada, Can Edo, Pizzeria Via Cana, Can Vidal 3, Restaurant Grau, Can Valldaura, Tast & gust, Cinnamon, El Cava, El Viejo Roble, Odd Lounge, Hotel Torre Vermella, Restaurant la Pedrera, Pizzeria Sole Rossonero i El Paseo.
Font: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada