Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
divendres, 18 de febrer del 2011
Jornades Gastronòmiques "Cuina entre mar i muntanya" a Llagostera
Llagostera acull la campanya gastronòmica de la Cuina entre mar i muntanya, que tindrà lloc del 18 de febrer al 20 de març. La campanya pretén caracteritzar la gastronomia de Llagostera segons la seva situació geogràfica privilegiada, que aporta a la cuina productes tan típics i tradicionals vinculats al mar i a la muntanya.
Els restaurants que participen a la campanya, organitzada per l’Associació de Restaurants i l’Ajuntament de Llagostera, ofereixen en aquesta jornada plats amb ingredients típics i diversos que ofereix l‘entorn llagosterenc.
Informació extreta de la pàgina web de l'Ajuntament de Llagostera
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada