dilluns, 28 de febrer de 2011

La Cuina a Sils al Castell de Perelada

La Cuina a Sils, es prepara per oferir els sopars en un nou lloc.

Rosa Valls, Maria Casas, Rosa Taberner, Esperanza Ruiz, Pilar Diume i Maria Sola, seran les cuineres que el dia 2 de març acudiran al Castell de Peralada o oferir els sopars de cuina tradicional, que sota el nom tast i tastets, inicia la campanya l'entitat organitzadora.

La novetat en aquest cas per nosaltres, es que a 2/4 de 9 i abans de d'entrar a sopar, es fa un tast dels vins i caves que es prendran. El tast estarà dirigit pel Sommelier Diego Gonzalez i es prendran: Cava Gran Claustre Brut Nature Reserva 2007 de Vins i Caves Castell de Peralada, Gelamà Blanc Macabeu 2010 de Bodeges Gelamà de Vilajuïga , IO 2007 de Masia Serra de Cantallops, Sinols Garnatxe de l'Empordà de Bodeges Empordalia de Pau. En acabar el tast de caves i vins es durà a terme el Sopar.

El menú que es servirà consta de: Tapes de croqueta de carn d'olla, botifarra dolça i truites a cavall. De entrant Escudella i de segons, Calamars farcits i Ànec amb salsafins. De postres bunyols de poma, crema catalana i tast de coca de ratafia amb el cafè.

Informació a la web de La Cuina a Sils