divendres, 13 de novembre del 2009

Una cuina d'altura al mar, la del Celebrity Equinox.

“Deliciosa i innovadora, una cuina amb múltiples opcions de restauració amb especialitats de tot el món”.
Ho ha dit a Cuinaterapia, Lluís Oriol, Tècnic en viatges amb creuer i coneixedor de l'amplia gamma que ofereix Celebrity Cruises, "la varietat és molt gran per a tots els clients amb diferents restaurants especialitzats i algun d'ells exclusiu, com es el cas del Blue amb capacitat per unes 300 persones i reservat només als clients de la categoria Aquaclass" Per en Lluís, l'Equinox és un vaixell únic per a celebracions "la seva sobrietat i elegància signifiquen un nou concepte de creuer que fins avui no existia".



Celebrity Cruises, la companyia de creuers de luxe pertanyent a Royal Caribbean, va inaugurar aquest estiu passat a Southampton, Anglaterra, el Celebrity Equinox. El vaixell, amb capacitat per a 2.850 passatgers, aposta pel disseny avantguardista, cosmopolita i sofisticat, oferint una nova sensació en el món del luxe en altar mar.

Segons Belén Wangüemert, directora general de Royal Caribbean i Celebrity Cruises a Espanya, "La incorporació del Celebrity Equinox a la guardonada flota de Celebrity Cruises és una bona notícia per al mercat espanyol, demostra la nostra aposta pel segment creixent del luxe i la sofisticació en creuers i ens posiciona com l'única marca de 5 estrelles de creuers, a Espanya. "

Els passatgers que viatgin al Celebrity Equinox gaudiran d'una experiència de creuer similar a la d'un centre turístic amb els atributs innovadors de la marca i la indústria que també caracteritzen el Celebrity Solstice (vaixell que va donar nom a la classe Solstice, de la qual també forma part el Celebrity Equinox), incloent-hi el primer "Lawn Club" del sector, un recinte de més de 2.000 metres quadrats d'extensió amb gespa real, 10 restaurants, alguns d'ells concebuts pel renombrat dissenyador, Adam Tihany, en els quals es barregen plats de seleccions clàssiques i contemporànies creats per Jacques Van Staden, reconegut xef, propietari de restaurants i vicepresident d'Operacions culinàries de Celebrity.

Murano




Tuscan Grille




Silk Harvest Restaurant



Altres activitats i instal.lacions que ofereix la nau són els cabines AquaClass, inspirats en spas, que ofereixen un accés exclusiu a una àrea dedicada al wellnes on es troba el "Blu", restaurant amb influències de la Mediterrània. Al Equinox es pot gaudir també del primer Espectacle de bufat de vidre a bord d'un vaixell, presentat en col•laboració amb el Corning Museum of Glass, així com de cabines, el 85% d'ells amb balcó, més espaiosos i intuïtius i en el disseny han col•laborat experts en turisme i atenció a clients. Dins de les activitats d'entreteniment val la pena destacar els fascinants i nous espectacles dissenyats en col•laboració amb Poet Theatricals.

El Celebrity Equinox és el segon vaixell de la història a utilitzar energia solar, el seu disseny està pensat per disminuir el consum de combustible (amb una reducció d'emissions d'un 95%) i compta amb sistemes avançats de purificació d'aigües residuals i una planta de osmosi inversa de baixa energia, entre d'altres solucions ecològiques.


Actualment l'Equinox treballa a la zona del carib però al maig del 2010 farà viatges pel Mediterrani Oriental amb sortida de Civitavecchia a Roma.