Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
dimarts, 24 de novembre del 2009
Cartaví 2009 ja té guanyadors.
El Cartaví 2009, el concurs de cartes de vi dels restaurants ja té els seus guanyadors en les tres categories. Es tracta dels restaurants El Cingle, de Vacarisses, Cal Blay vinticinc, de Sant Sadurní d'Anoia i l'Hereu de Vilafranca del Penedès.
En aquesta edició han participat 515 restaurants, un 12% més que en la passada edició i segons el jurat ha estat una tasca difícil donat l'elevat nivell dels participants. Hi ha hagut tres categories en funció del preu mitjà del cobert, sense incloure el vi: de fins a 24 euros, de 25 a 45 euros i més de 45 euros.
L’acte es va dur a terme ahir a la tarda al Palau de Congressos de Catalunya i ha estat presidit pel conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat pel director general de l’INCAVI, Oriol Guevara i la directora general de Comerç, Gemma Puig. A més, durant tota la tarda durant el lliurament de premis, més de 30 cellers de Catalunya oferien el seu producte als assistents.
La iniciativa CARTAVÍ està organitzada per l’Associació Vinícola Catalana i la Unió Vinícola del Penedès, amb la col•laboració de l’Associació Catalana de Sumillers i compta amb el patrocini de l’INCAVI, la Direcció General de Comerç, així com les Denominacions d’Origen Penedès, Catalunya i Pla de Bages.
Aquesta és la llista de premiats i finalistes:
PRIMERS PREMIS
Grup A (categoria de restaurants amb un preu mitjà de fins a 24 euros)
L’HEREU (Vilafranca Del Penedès)
Grup B (categoria d’entre 25 i 45 euros)
CAL BLAY VINTICINC (Sant Sadurní D’anoia)
Grup C (categoria de preu mitjà de més de 45 euros)
EL CINGLE (Vacarisses)
SEGONS PREMIS
Grup A
LA LLAVOR DELS ORÍGENS (Barcelona)
EL GAT BLAU (Vilafranca Del Penedès)
Grup B
L’ARGOLLA (Castellví De La Marca)
Ú RESTAURANT (Avinyonet Del Penedès)
Grup C
CINC SENTITS (Barcelona)
EMPORIUM (Castelló D’Empúries)
TERCERS PREMIS
Grup A
NIU NOU (BAGÀ)
AL COSTAT DEL MUSEU (El Vendrell)
MODERNO (Vilalba Dels Arcs)
Grup B
MAS RENART (Mollet De Peralada)
NEGREFUM (Vilanova I La Geltrú)
MAREJOL (Vilanova I La Geltrú)
Grup C
LLUÇANES (Barcelona)
EL BULLI (Roses)
CAN JUBANY (Calldetenes)
Finalistes del Grup A
LA TERRASSA DEL MUSEU (Terrassa)
L’AUCA (Barcelona)
CAL BAUMER (Prats De Lluçanès)
QUEIXALADA (Canet De Mar)
EPICUR (Barcelona)
LA TEIA (Vilafranca Del Penedès)
Finalistes del Grup B
CELLER DE L’ASPIC (Falset)
THE NIT (Vilafranca Del Penedès)
CAL XIM (Sant Pau d’Ordal)
HOTEL RESTAURANT DIEGO (Santa Bàrbara)
LO PONTS (Ponts)
MAS ROMEU (Lloret De Mar)
HOTEL RESTAURANT EL BOSC (Banyeres Del Penedès)
LA CLARA (Barcelona)
JOILA (Comarruga)
EL PA TORRAT (Castellvell Del Camp)
CAN PANYELLA (Gelida)
CAN FRAI (Badalona)
LES MOLES (Ulldecona)
BALANDRA (Tarragona)
CAL TORRU (Llívia)
LES VOLTES DE SANT SEBASTIÀ (Moià)
CAN MUNI (Calonge)
CAN SALVI (Sant Feliu De Guíxols)
LA CISTERNA (Banyoles)
PERA BATLLA (Ventalló)
Finalistes del Grup C
CAL TON (Vilafranca Del Penedès)
OSTERIA IBAI (Sant Pere De Ribes)
SANT MIQUEL (Vallromanes)
L’ALIGUÉ (Manresa)
TRIBIA (Masquefa)
L’ORQUESTRA (Argentona)
ELS PESCADORS (Barcelona)
SAÜC (Barcelona)
CAN SOLÉ (Barcelona)
COMERÇ 24 (Barcelona)
MANAIRÓ (Barcelona)
RACÓ D’EN CESC (Barcelona)
FOLLIA (Sant Joan Despí)
L’ALIANÇA D’ANGLÈS (Anglès)
CAN BOSCH (Cambrils)
LOSSUM (Sant Quirze Del Vallès)
Etiquetes de comentaris:
Notícies
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada