Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
divendres, 6 de novembre del 2009
El Restaurant Sant Pau, compleix vint anys.
S'han complert 20 anys del restaurant que regenten a Sant Pol de Mar, Carme Ruscalleda i Toni Balam. Poc es podien imaginar que l'èxit els acompanyaria d'una manera tant significativa quan van decidir deixar la botiga familiar per iniciar l'aventura del restaurant.
Carme Ruscalleda ho explica en el seu llibre "Els 20 anys del Sant Pau" un recorregut personal i gastronòmic a través de les dues dècades més importants de la història per la cuina catalana professional. El Sant Pau te en l'actualitat tres estrelles a la guia Michelin i una replica del mateix restaurant al Japó. Felicitats a la Carme i a tot el seu equip.
Etiquetes de comentaris:
Notícies
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada