Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
dissabte, 7 de novembre del 2009
Pastís de Formatge
Ingredients:
4 ous
1 pot de formatge Philadelphia 250 grams
4 iogurts grecs
1 sobre llevat Royal
10 cullerades sucre
3 cullerades Maizena
Preparació:
Engeguem el forn a 180º per tal que es vagi escalfant.
Untem amb mantega el fons i el voltant d'una safata que pot ser de Pirex, de silicona o bé de metall.
Posem en un bol tots els ingredients, i amb les varetes del Turmix o batedora elèctrica ho barregem tot, fins que ens quedi una massa ben fina.
Ho aboquem a la safata i ho posem a la meitat del forn, durant uns 45 minuts.
Passat aquest temps ho punxem amb un escuradents i quan aquest surti net voldrà dir que ja és cuit.
Un cop sigui ben fred, el desemmotllarem; abans no perquè se’ns trencaria.
Podeu decorar-lo per sobre, amb melmelada del gust que més us agradi.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada