dijous, 12 de novembre del 2009

A taula! Manual per a la introducció d’aliments ecològics a les escoles

El passat dissabte 17 d’octubre, i en el marc de la Fira Ecoviure de Manresa, el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) va presentar el llibre A taula! Manual per a la introducció d’aliments ecològics a les escoles.

Aquest llibre ha estat publicat pel DAR en col•laboració amb la Taula de Treball d’Alimentació Escolar Ecològica, responsable dels continguts, i L’Era, Espai de Recursos Agroecològics, que ha coordinat aquest projecte.

El DAR publica aquest llibre amb l’objectiu d’impulsar aquesta mena d’iniciatives i per a fomentar les produccions i el consum d’aliments ecològics, donant compliment al Pla d’acció per a l’alimentació i l’agricultura ecològiques 2008-2012, que preveu la promoció del consum social d’aliments ecològics.

Cada cop hi ha més experiències d’introducció d’aliments ecològics als menús dels menjadors escolars catalans, experiències que funcionen amb èxit gràcies a l’interès de famílies i mestres. Per aquest motiu, la publicació d’aquest llibre podrà ajudar a iniciar aquest procés a tothom qui ho desitgi.

Si vols el manual, clica sobre el següent enllaç:
A taula! Manual per a la introducció d’aliments ecològics a les escoles.