diumenge, 29 de novembre del 2009

3a CAMPANYA DEL POLTRE a la Vall de Ribes


Els Fogons de la Vall de Ribes aquest mes de desembre amb l’inici del pont de la Puríssima començaran la tercera campanya gastronòmica del col•lectiu basada en la promoció del poltre, una carn que es refereix a animals inferiors als 4‐5 mesos. La carn del poltre és molt sana perquè és un animal que apart de menjar aliments amb bon estat beu també aigua neta. La qualitat d’aquesta carn és excel•lent al tractar‐se d’un animal que no ha entrat mai a cap quadra i que no ha estat tampoc vacunat. Aquestes bones característiques del poltre son gràcies a que es troba a l’alta muntanya i de que només s’alleta de la seva mare.

Durant tres mesos els restaurants adherits a Fogons oferiran menús i plats especials amb aquest producte i que son:

Hotel Els Caçadors (Ribes de Freser)
Hotel Prats (Ribes de Freser)
Hotel Rural Spa Resguard dels Vents (Ribes de Freser)
Restaurant Anna (Ventolà)
Restaurant Càmping Vall de Ribes (Ribes de Freser)
Restaurant Can Sart (Ribes de Freser)
Restaurant El Llac (Campelles)
Restaurant La Plaça (Queralbs)



El proper dijous 3 de desembre a les 18h al Restaurant Can Sart de Ribes de Freser, hi haurà una roda de premsa en la qual se’n donaran més detalls.