Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
divendres, 6 de novembre del 2009
Els formatgers artesans catalans tenen un paper destacat al WORLD CHEESE AWARDS 2009.
El certament celebrat a les Illes Canaries ha estat un èxit pels formatges catalans.
Dels prop de 25 formatges catalans que es van presentar al concurs, cinc d'ells van aconseguir medalla i en total se'n van presentar més de 2 mil 400 dels cinc continents.
A la formatgeria el Mas Garet de Tona els hi van donar dues distincions, un or en la categoria de formatges aromatitzats de cabra i un bronze en madurats de granja de cabra.
La formatgeria la Bauma de Borredà al Berguedà es va endur la medalla d'or en formatges de granja de cabra madurats amb fongs i un bronze en formatge de cabra madurat.
Per la seva part, la formatgeria Serrat Gros d'Ossera a l'Alt Urgell, va obtenir la medalla de bronze en la categoria de formatges de cabra de pasta tova. Tot un èxit pels formatges catalans.
Els formatgers artesans catalans creuen que les cinc medalles obtingudes per tres productors al concurs mundial World Cheese Awards 2009 ajudaran a promocionar el seu producte arreu del món.
A la foto, Lluís Mauri i Isidre Camps, del Mas Garet de Tona, amb el gerent d'ACREFA, Oriol Urgell.
Etiquetes de comentaris:
Notícies
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada