divendres, 6 de novembre de 2009

"La nostra és una cervesa natural"

Ho ha dit a Cuinateràpia, Pablo Vijande, mestre cerveser de la Companyia Cervesera del Montseny, situada a Sant Miquel de Balenyà a Seva.
"La principal característica de la nostra cervesa és el fet de ser natural, de fet és el gran element diferenciador, això, i que no està ni filtrada ni pasteuritzada i per tant, no té afegits. És una cervesa de la família de fermentació alta, elaborem diferents estils, però, la producció és artesanal en el seu procés".

Vijande ha parlat també de la promoció de la marca.
"Cada cop estem a més llocs, es pot trobar a bodegues, bars, tendes diverses i també a supermercats".

Adjuntem foto del pack d'hivern: amb 4 ampolles 33cl (+lupulus, +malta, +negra i Hivern-Ale) i un got de la CCM.

Té un preu PVP: 10.21 eur


Nosaltres us recomanen una visita els dissabtes a la fàbrica. Per concertar visites cliqueu aquí.

A més també us deixem enllaços que demostren com n’està de valorada a l’estranger, la Companyia Cervesera del Montseny.
http://www.hxcalderdalecamra.org.uk/new_spanish_brewery.htm

Fins hi tot tenen un distribuïdor oficial als Estats Units, on parlen de la cerveseria
http://www.sheltonbrothers.com/beers/breweryProfile.asp?BreweryID=105

En aquests enllaços podreu veure que les cerveses tenen un etiquetatge original i diferent pels Estats units.
http://www.sheltonbrothers.com/beers/beerProfile.asp?BeerID=401
http://www.sheltonbrothers.com/beers/beerProfile.asp?BeerID=402
http://www.sheltonbrothers.com/beers/beerProfile.asp?BeerID=403


Salut i gaudiu de la cervesa més arte-sana !!!