dijous, 19 de novembre del 2009

"Sopeta de brou", el nou disc de Tiu.

Tiu, el primer grup de música especialitzat en musicogastronomia, llença aquest novembre el seu segon treball, "Sopeta de brou" (Blau-Discmedi 2009), editat en CD i llibre-CD.



Amb sopeta de brou, Tiu ha desenvolupat la "nouvelle music", un plat musical amb un so diferent, amb cançons que van del rock a la samba amb lletres cuinades i crues a gust de tothom.
La música dels mallorquins, té gust a sal, a oli d'oliva, a fonoll marí. És una mossegada de
Mediterrani pel seu to i per la seva temàtica, per aquesta manera natural, desenfadada, de relacionar-se amb la gastronomia, d'entendre-la com una part més d'una forma de vida.

Com diu Jordi Cervera (iCat FM) Tiu es un grup obert, divertit, amb ritme i sensibilitat i respira moltes, moltes coses. D'una banda aires mediterranis, frescor, bones vibracions, alegria encomanadissa i ritme que no cansa. També té unes lletres que lliguen la tradició de les Illes, els costums ancestrals que passen de mares a filles i tota la modernitat. Fan picades d'ullet constants a l'actualitat i són capaces de mantenir una qualitat sovint complicada de trobar i, per damunt de tot, atresoren un sentit de l’ humor i un punt ironia feta amb ganes de jugar, de compartir complicitats que no és gens habitual d'aconseguir.