Tiu, el primer grup de música especialitzat en musicogastronomia, llença aquest novembre el seu segon treball, "Sopeta de brou" (Blau-Discmedi 2009), editat en CD i llibre-CD.
Amb sopeta de brou, Tiu ha desenvolupat la "nouvelle music", un plat musical amb un so diferent, amb cançons que van del rock a la samba amb lletres cuinades i crues a gust de tothom.
La música dels mallorquins, té gust a sal, a oli d'oliva, a fonoll marí. És una mossegada de
Mediterrani pel seu to i per la seva temàtica, per aquesta manera natural, desenfadada, de relacionar-se amb la gastronomia, d'entendre-la com una part més d'una forma de vida.
Com diu Jordi Cervera (iCat FM) Tiu es un grup obert, divertit, amb ritme i sensibilitat i respira moltes, moltes coses. D'una banda aires mediterranis, frescor, bones vibracions, alegria encomanadissa i ritme que no cansa. També té unes lletres que lliguen la tradició de les Illes, els costums ancestrals que passen de mares a filles i tota la modernitat. Fan picades d'ullet constants a l'actualitat i són capaces de mantenir una qualitat sovint complicada de trobar i, per damunt de tot, atresoren un sentit de l’ humor i un punt ironia feta amb ganes de jugar, de compartir complicitats que no és gens habitual d'aconseguir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada