divendres, 29 d’octubre del 2010

XVIII Jornades Gastronòmiques de tardor a Pineda de Mar

Hi participen un total de deu restaurants del municipi i s’allargarà de l’1 al 14 de novembre.

La nova Associació de Restauradors de Pineda de Mar ha organitzat una nova edició, i ja en van 18, de les Jornades Gastronòmiques de Tardor. Aquesta cita culinària de Pineda de Mar es portarà a terme de l’1 al 14 de novembre i hi participen un total de 10 restaurants del municipi. Es tracta de l’Axis, Tradescantia, Can Josep, la Cantonada, Can Formiga, Massamare, Mas Pi, Can Gil, Diagonal i Pepet. La jornada compta amb la col·laboració de l’Ajuntament pinedenc.

Plats calents per combatre el fred, en què els bolets, les castanyes i els fruits secs donen un toc de tardor al paladar. Cuina casolana, passant per sandvitxos o cuina de disseny. De l’1 al 14 de novembre els restaurants de la Nova Associació de Restauradors de Pineda oferiran les XVIII Jornades Gastronòmiques de Tardor amb més de 50 plats diferents que van dels 5 als 18 euros.

Per tal de dinamitzar les jornades els organitzadors han proposat un concurs fotogràfic al voltant de la tardor i la gastronomia. El primer premi tindrà un sopar gratuït a qualsevol restaurant del municipi i el segon un lot de vins i caves. També s’ha programat una exposició de quadres de tardor a la Cafeteria Ikebo i una de llibres de cuina de tardor a la biblioteca Manuel Serra i Moret.

En aquest mateix sentit, i per conèixer els bolets, fruits i arbres del Parc del Montnegre, s’han organitzat unes sortides pel parc cada tercer diumenge de mes. Cal destacar la col·laboració amb l’activitat Somriure per la Pau que també es porta a terme a Pineda de Mar del 4 al 18 de novembre.

Font: Ajuntament de Pineda de Mar