Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
dissabte, 2 d’octubre del 2010
Lliurament del guardó Repunxó d'or
El proper divendres dia 5 de novembre i al hotel Fornells Park el col·lectiu La Cuina a Sils, lliurarà el seu premi El Repunxó d’Or.
Aquest premi, que l’entitat va instituir l’any 2003, pretén premiar al millor programa de radio, televisió, premsa, empresa o persona que s’hagi destacat en la defensa de la cuina tradicional i la promoció de l’entitat.
Al llarg dels darrers anys, han estat premiats: Neus Bonet de Catalunya Radio, el programa En Directe de TV3, Isabel Olesti del diari El Pais, El Diari de Girona, el productor Robert Bellsolà, i el cuiner Isma Prados de cuinaxsolters.
El sopar que oferiran La Cuina a Sils serà: Escudella i carn d’olla, calamars farcits, ànec amb salsafins i mandonguilles amb sípia. De postres bunyols casolans i crema.
El que vulgui venir-hi, cal que faci la reserva a
Hotel Fornells Park
Ctra. Nacional II, Km 711.
Tel. 972476125.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada