dilluns, 18 d’octubre del 2010

Pere Tapies pregoner en la inauguració de la Fira de la Coca i el Mató

El proper cap de setmana, 22 i 23 d’octubre, Monistrol de Montserrat ens oferirà la XVII edició de la Fira de la Coca i el Mató.

En la inauguració oficial d’aquesta edició serà el polifacètic Pere Tàpies, cantautor i expert radiofònic en gastronomia i conductor del programa “Tapias variades” de Catalunya Ràdio, qui en farà el pregó.

Dins dels variats actes que hi hauran podrem degustar els productes com ara el mató de Marganell, els tomàquets de rosa i aromes de Montserrat, l’embotit del Bruc o els dolços de Collbató, així també com la cuina de qualitat del territori a través del Tast dels Portals de Montserrat i del Tast dels Amics de la Gastronomia del Montserrat. Aquesta associació de restauradors de prestigi us oferirà una mostra de la seva cuina amb productes de qualitat del Montserrat, tot combinant de manera sorprenent tradició i innovació.

Si volteu per la Fira trobareu els productes gastronòmics artesanals de la nostra terra representats per mes d’una trentena de parades. És d’obligada visita la ZONA DE LA COCA I EL MATÓ on podeu adquirir el tan apreciat mató de Marganell i la coca de Montserrat.

Font: Ajuntament de Monistrol de Montserrat