dimecres, 31 de març del 2010

“Menú Especial” gratis als Fogons de la Vall de Ribes

Els Fogons de la Vall de Ribes estan revolucionats amb aquest inici de Setmana Santa i és que no paren de fer coses i dinamitzar els seus restaurants, la seva cuina i els seus serveis. Després de la recent estrenada campanya gastronòmica sobre el xai lletó ara presenten una nova actuació de promoció i de fidelització als seus clients.

Fins el 31/12/10 serà vigent una acció en els vuit restaurants de fogons i que consistirà en la distribució de unes targetes personals que caldrà timbrar a cada un dels membres de l’entitat una vegada s’hagi consumit un àpat / una menja o un menú d’aquests. Un cop s’hagin omplert totes les caselles, és a dir, s’hagin anat a cadascun dels restaurants, el client rebrà un menú especial a escollir a un restaurant dels fogons. Evidentment caldrà respectar les bases de l’actuació que es trobaran explicades a les targetes que s’entregaran a l’oficina de turisme de la Vall de Ribes i en els respectius restaurants de Fogons. Per aquesta edició només s’han editat 600 targetes per tant, es valorarà l’acceptació d’aquesta actuació per tornar-la a repetir.

Val a dir que els Fogons son una entitat gastronòmica que des que es van reactivar l’any 2007 no han parat de desenvolupar diverses campanyes gastronòmiques, de realitzar “menús temàtics” a les fires de la Vall de Ribes, de participar en els actes del centenari de l’esquí i a més a més, de difondre la filosofia de l’entitat mitjançant diferents accions de publicitat i promoció: falques a la ràdio, edició de fulletons, presents a la web vallderibes.cat, potenciant la imatge corporativa de l’entitat, creant vals de descomptes i ara mitjançant la ruta dels fogons volen
premiar al client final amb un menú especial. Per tant, els Fogons amb tot això pretenen donar un valor afegit al seu potencial o fidel consumidor a través de les accions que es plantegen anualment i que son possibles gràcies el suport del Patronat de Turisme de la Vall de Ribes.





Recordem que els membres de Fogons son Hotel Els Caçadors; Hotel Prats; Restaurant Can Sart, la Perdiu Blanca i Hotel Rural Spa Resguard Els Vents de Ribes de Freser de Ribes de Freser; Restaurant Anna de Ventolà; Restaurant La Plaça de Queralbs i Restaurant El Llac de Campelles.