dimarts, 30 de març del 2010

Panino Giusto: el Fast Gourmet 100% italià obre a Barcelona

Panino Giusto, la cadena de restaurants present a Itàlia des de 1979, va inaugurar el 28 gener 2010 el seu primer establiment a Espanya (Barcelona) i introdueix al nostre país el concepte fast gourmet italià, menjar ràpid d'alta qualitat.
La cadena de restaurants Panino Giusto ha obert el seu primer establiment en ple centre de Barcelona (Via Laietana, 6) el distintiu es basa en l'alta qualitat dels seus productes 100% italians. Panino Giusto va néixer com a restaurant d'entrepans i plats calents però des 2.005 va ampliar la seva oferta, que avui inclou pasta al dente o carn a la graella, a més de sopes i amanides. Panino Giusto té un total de 38 locals a Itàlia i el Japó, a més del nou restaurant de Barcelona.



La cuina que ofereix Panino Giusto és a base de receptes senzilles i originals amb plats que es preparen a diari amb les matèries primeres de primera qualitat podent oferir un menjar sa i apetitós a la vegada que un servei ràpid. És ideal per gaudir al migdia durant la pausa del treball en la que disposem de poc temps o en un sopar abans o després del nostre temps d'oci.

Al menú trobarem els entrepans, a triar entre 50 propostes diferents i farcits dels millors productes italians, després del seu èxit s'han convertit en el plat estrella, la pasta fresca està elaborada diàriament amb matèries primeres seleccionades i amb un toc de creativitat i si volem menjar lleuger podem optar per les diverses amanides. Pel que fa a les carns podem triar pollastre, bacó o filet a la graella amb guarnició i salses fresques de la casa; per als que prefereixin les sopes, aquestes procedeixen de les millors receptes regionals italianes com la sopa de carbassa, bolets o el minestrone d' Ligúria.

Panino Giusto deu el seu èxit a treballar amb productes 100% italians seleccionats, el pa, la pasta i les salses s'elaboren diàriament amb les receptes originals. Els ingredients són seleccionats entre els petits productors d'Itàlia, així per exemple el pernil cuit, fumat amb llenya especial és seleccionat cada any, d'entre els productors en Langhirano i la mortadel.la prové de l'Emilia Romagna i arriba al Panino Giusto en formats especials de 80/100 quilos.

Panino Giusto Barcelona
Via Laietana, n º 6
08003 Barcelona
(Davant edifici de Correus, Metro L4-Bus 17,19,40, 45 i 120)




Un excel.lent i acollidor equip, que us delectarà amb el seu bon servei i encisadora simpatia. Ah! i un consell, no marxeu sense provar la Panna Cotta al més pur estil italià.

Més informació a http://www.paninogiusto.es