dilluns, 22 de març del 2010

Els Prínceps, a Barcelona entre fogons


Els Prínceps Don Felip i Donya Letizia han inaugurat avui el Saló Internacional de l'Alimentació i Begudes, Alimentària 2.010

ANA Pantaleoni - Barcelona - 22/03/2010

La gran fira de l'alimentació que se celebra a Barcelona ha arrencat aquest matí amb una visita oficial. Els Prínceps han inaugurat avui la divuitena edició del Saló Internacional de l'Alimentació i Begudes, Alimentària 2010. Les cues no han impedit que els Prínceps i una llarga comitiva visitessin diversos expositors com els de Tarradellas, Nutrexpa, Gallina Blanca, Aneto, Danone, Churruca, Leche Pascual, Hojiblanca, Codorniu, Freixenet, Torres, Cobega, Osborne i Casademont.

En un recorregut de més de dues hores, els Prínceps també han tingut temps de saludar els cuiners, alguns d'ells vells coneguts. Ferran Adrià, que juntament amb Juan Mari Arzak es va encarregar de preparar el sopar de gala prèvia a l'enllaç de Felip de Borbó i Leticia Ortiz, ha estat el primer a saludar. La princesa ha aprofitat per parlar amb Carme Ruscalleda, que ha arribat just a temps per enfundar-se la jaqueta blanca i saludar la comitiva.

Al costat dels Prínceps, hi han estat el president de la Generalitat, José Montilla; l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, la ministra de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, Elena Espinosa, el conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena; el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, el president d'Alimentaria, Josep Lluís Bonet, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls.

notícia publicada a Elpais.com