Donar a conèixer el valor de l’ofici del neuler i la manera com treballa. Aquest és l’objectiu de ‘L’Art es menja’, la primera exposició que organitza Casa Graupera, amb la qual també volen celebrar els seus 115 anys d’història.“Una experiència visual i sensitiva”, segons explica Casa Graupera.
Des de la seva fundació, l’any 1895, aquesta empresa artesana amb seu a Mataró no ha deixat de valoritzar l’elaboració artesanal de neules, torrons, galetes, xocolates i altres postres tradicionals catalanes.
Per a l’exposició han triat cinc varietats de neules que s’han estudiat fotogràficament en el seu procés de creació. En acabar el recorregut, els visitants que ho desitgin podran degustar-les.
La inauguració de ‘L’Art es menja’ va tenir lloc ahir dijous 18 de novembre a les 17 h, a l’Expo Espai, a la plaça de Cuba de Mataró, on també es va presentar la "novetat" del torró 2010.
L’alcalde de Mataró, el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya, la xef Carme Ruscalleda i Teresa Graupera, entre d’altres personalitats, van inaugurar aquesta exposició, que restarà oberta fins dissabte 4 de desembre.
Font: www.cuina.cat
2 comentaris:
Acabo d'arribar al teu bloc de casualitat.
Moltes gràcies per la informació tan interessant que hi indiques.
salutacions
Gràcies Laura pel teu comentari i felicitats també pel teu bonic bloc.
Ens seguim...
Fins aviat!
Publica un comentari a l'entrada