divendres, 26 de novembre del 2010

Restaurant El Far, Menús Nadalencs amb l'essència de la Costa Brava


Celebra aquestes festes nadalenques al Restaurant El Far, sobre un penya-segat amb vistes al mar sota la hipnotitzant llum del far, i viu la seva magnífica festa de Cap d'Any amb xocolata calenta i melindros a la sortida del sol.


Llafranc, novembre de 2010. Aquest Nadal, el Restaurant El Far es presenta com el marc més original i espectacular on celebrar les Festes i acomiadar l'any. Situat en un enclavament excepcional de la Costa Brava, a 175 metres d'alçada, i dominant gran part del litoral de la comarca, aquest encantador Restaurant és el lloc ideal per organitzar els àpats de Nadal, d'Empresa i de Sant Esteve, o bé celebrar la festa de Cap d'Any fins la sortida del sol. Tot això, mentre es contemplen les extraordinàries vistes al mar i a les platges de Tamariu, Llafranc i Calella de Palafrugell.
A l'acurada i tradicional carta marinera del Restaurant El Far, en la qual destaquen excel·lents arrossos, carns, verdures, peix i marisc de la llotja de Palamós, se li han sumat durant tot el 2010, mensualment, els menús gastronòmics a 30 euros, acompanyats fidelment del vi Castell de Peralada.

Per a aquestes Festes al Restaurant El Far ha creat uns deliciosos menús, als quals es conjuguen els elements més tradicionals de la gastronomia nadalenca catalana amb l'essència marinera del Restaurant. D'aquesta manera, trobem al Menú de Nadal i d'Empresa, plats tan originals com el Brou d'escudella amb mandonguilles de marisc, galets i bolets o les Supremes de besuc a la planxa sobre llit de patates al antiga. Per Sant Esteve, no falten els típics Canelons als que el segueixen, entre altres, la Cuixa de cabrit farcida a la catalana.

I per entrar al 2011 de la forma més divertida, del Far ofereix el seu Menú Gastronòmic de Cap d'Any i una magnífica festa en la qual podrem ballar fins la matinada. La millor manera de començar l'any nou amb el Mare Nostrum de fons i celebrant la primera sortida del sol, mentre assaborim una xocolata calenta amb melindros. Tot un plaer pel paladar i els sentits.

Gaudir del Restaurant El Far és viure l'essència de la Costa Brava, sobre un penya-segat amb vistes al mar, sota la mirada hipnotitzant del far, i amb la calidesa i intimitat que aquestes festes suggereixen.

Restaurant El Far
Reserves: 972301639 / restaurant@elfar.net Muntanya de Sant Sebastià - Llafranc - Palafrugell - 17211 - Girona