dijous, 2 de desembre de 2010

Jornades de l'Oli Nou de l'Empordà

Girona Bons Fogons i la DO Oli de l'Empordà organitzen del 4 al 19 de desembre les Jornades de l'Oli Nou de l'Empordà.La Rambla de Girona acollirà el pròxim 4 de desembre a partir de les 12 del migdia la segona edició de l’acte popular de presentació de l’oli de la Denominació d’Origen Protegida Oli de l’Empordà.

Hi haurà degustacions conduïdes pel gastrònom Pep Nogué, tastos i música en directe amb els Diables d’en Pere Botero. L’acte comptarà amb la presència del president del Consell Regulador de la DOP, Simon Casanovas; el director dels serveis territorials del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat a Girona, Josep Guix, i d’un representant de l’Ajuntament de Girona.

A més, el grup gastronòmic Girona Bons Fogons se sumarà a l’esdeveniment amb les Jornades de l’Oli Nou de l’Empordà. Del 4 al 19 de desembre els restaurants Alemanys 3, Cal Ros, Delicius, Dic de l’Obac, El Celler de Can Roca, La Banyeta, La Riera de Sant Martí Vell, Maràngels, Massana i Quimera oferiran un plat especial amb l’oli de l’Empordà com a protagonista.