Cuinateràpia

Pàgines

  • Pàgina d'inici
  • ARROSSOS i PASTES
  • VERDURES i LLEGUMS
  • CARNS
  • PEIXOS i MARISC
  • SOPES i CREMES
  • OUS i FORMATGES
  • PANS i COQUES
  • POSTRES i DOLÇOS
  • SALSES
  • A-Z RECEPTES DE CUINA
  • A-Z POSTRES i DOLÇOS
  • CONSELLS i RECOMANACIONS
  • LLIBRES i PUBLICACIONS
  • JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
  • PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
  • CUINATERÀPIA BIO
  • CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA

dijous, 30 de desembre del 2010

Feliç Any Nou 2011 a tothom !!!

Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Etiquetes de comentaris: Nadal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada més recent Entrada més antiga Inici
Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom)

Printfriendly

Cercar en aquest blog

Translate

Segueixen aquest bloc...

Cuinateràpia Blogspot

Crea tu insignia

Total de visualitzacions de pàgina:

Mandarines de Borriana

Mandarines de Borriana

Petit Plà

Petit Plà

El nou CUINA ja és al quiosc!

El nou CUINA ja és al quiosc!

Restaurant Tres Turons

Restaurant Tres Turons

Horta Ecològica Pla de Munt

Horta Ecològica Pla de Munt

Maset del Lleó

Maset del Lleó

Vidal & Torrent

Vidal & Torrent

Fleca Can Corpet

Fleca Can Corpet

Fleca Sant Andreu

Fleca Sant Andreu

Restaurant Can Casellas

Restaurant Can Casellas

Carnisseria Can Freixas

Carnisseria Can Freixas

Peixateries Canals-Carbó

Peixateries Canals-Carbó

Pastissera-Fleca Agustí

Pastissera-Fleca Agustí

Agrària La Baixa Tordera

Agrària La Baixa Tordera

Vedella ecològica de la Ramaderia Jordi Torres

Vedella ecològica de la Ramaderia Jordi Torres

PLA DE GRAU Agrobotiga

PLA DE GRAU Agrobotiga

Maite cuina, taula i decoració

Maite cuina, taula i decoració

Guia Gastronòmica del Maresme

Guia Gastronòmica del Maresme

Productes de la terra, Artesania Alimentària del Maresme

Productes de la terra, Artesania Alimentària del Maresme

Si voleu calçots amb "IGP Calçot de Valls" visiteu aquesta pàgina.

Calçots

IGP Calçot de Valls

IGP Calçot de Valls

... de tot en bolets!

... de tot en bolets!

Tasta'ns - Productes de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

Tasta'ns - Productes de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

Club dels Sabors del Berguedà

Club dels Sabors del Berguedà

Ets el que menges

Ets el que menges

Ecocítrics Frutas y Verduras Ecológicas

Ecocítrics Frutas y Verduras Ecológicas

Parc de les Olors de Vallmanya

Parc de les Olors de Vallmanya

Guia de Vins de Catalunya

Guia de Vins de Catalunya

Guia de Productors Alimentaris de l'Alt Urgell

Guia de Productors Alimentaris de l'Alt Urgell

Guia "Restauració sense gluten"

Guia "Restauració sense gluten"

La ruta + dolça de La Selva

La ruta + dolça de La Selva

La Ruta de la Botifarra de La Selva

La Ruta de la Botifarra de La Selva

Domus Sent Soví, Centre Gastronòmic d’Hostalric

Domus Sent Soví, Centre Gastronòmic d’Hostalric

Dolços del Maresme

Dolços del Maresme

Guia Gastronòmica de l'Alt Urgell

Guia Gastronòmica de l'Alt Urgell

Guia pràctica per al consum de peix i marisc

Guia pràctica per al consum de peix i marisc

Compra a Pagès

Compra a Pagès

La Cuina a Sils

La Cuina a Sils

Girona Bons Fogons

Girona Bons Fogons

Jornades Gastronòmiques de La Selva

Jornades Gastronòmiques de La Selva

Productes del Mar i la Terra del Garraf

Productes del Mar i la Terra del Garraf

Rebost del Bages

Rebost del Bages

Mongetes de Castellfollit del Boix

Mongetes de Castellfollit del Boix

L'arròs a taula

L'arròs a taula

Parc a taula

Parc a taula

Guia de consum d'aliments

Guia de consum d'aliments

Rutes per tastar un país

Rutes per tastar un país

Teaming Fundació El Xop

Teaming Fundació El Xop

Col·labora amb el teu gest solidari!!!

Col·labora amb el teu gest solidari!!!

El Xop

El Xop

Blocs i webs que segueixo

  • Alt Camp Turisme
  • Alt Empordà Turisme
  • Bages, terra de contrastos
  • Baix Empordà - Costa Brava Turisme
  • Berguedà Turisme
  • Companyia Cervesera del Montseny
  • Consell Comarcal del Garraf
  • Consell Comarcal del Solsonès
  • Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme
  • Consorci de Promoció Turística del Cardener
  • Consorci de Turisme del Baix Llobregat
  • Consorci de Turisme del Vallès Occidental
  • Consorci de Turisme del Vallès Oriental
  • Consorci del Moianès
  • Costa Brava
  • Costa Daurada
  • Cuina de L'Empordanet
  • Cuina Vallès
  • Cuina Volcànica - Grup gastronòmic de la Garrotxa
  • Cuines de la Vall de Camprodon
    Jornada PATT2019 - Revalorització dels productes del territori a la cuina de muntanya
    Fa 5 anys
  • EUHT St. Pol
  • FESTA CATALUNYA
  • Frutas y Verduras Ecológicas
    Appsmob.Info/Freefirehack How To Hack The Free Fire In Tamil
    Fa 5 anys
  • Fòrum Gastronòmic
  • Girona Turisme
  • Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de l'Alt Penedès
  • Gremi de Pastisseria de Barcelona i Província
  • Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme
  • La Segarra - Turisme
  • La Selva Turisme
  • LLeida Turisme
  • Mercats Món Empordà
    Gener 2020
    Fa 5 anys
  • Meri cuinetes!!!
    Pastis Maquillatge
    Fa 9 anys
  • Pallars Jussà - Portal turístic del Pallars Jussà
  • Pallars Sobirà Turisme
  • Patronat Comarcal de Turisme de la Cerdanya
  • Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça
  • Patronat Comarcal de Turisme del Baix Camp
  • Patronat Municipal de Turisme de Tarragona
  • Pirineus
  • Pla de l'Estany Turisme
  • Priorat turisme
  • Productes del Camp
    La DOQ Priorat exporta gairebé el 80% de la seva producció vinícola
    Fa 9 anys
  • Receptes.cat
    Calamars farcits d'espinacs i picornells
    Fa 2 setmanes
  • Salines Bassegoda
    DIA INTERNACIONAL DE L'ORGULL LGTBI
    Fa 3 anys
  • Terra Alta Turisme
  • Terres de l'Ebre
  • Torisme Val d'Aran
  • Turisme a la Conca
  • Turisme a prop de Barcelona
  • Turisme al Ripollès
  • Turisme de Barcelona
    Fa 2 mesos
  • Turisme de les Garrigues
  • Turisme de Subirats
  • Turisme Garrotxa
  • Turisme Priorat
  • Vall de Ribes
  • Viu l'Ebre
    L'Ebre, Tortosa i les oliveres mil·lenàries, protagonistes de la 2a ‘Guia de recursos turístics de les Terres de l’Ebre’
    Fa 9 anys

Les seccions de Cuinateràpia

  • Adobs (1)
  • agenda (4)
  • ARROSSOS i PASTES (25)
  • Bolets (1)
  • CARN (45)
  • CONSELLS i RECOMANACIONS (11)
  • Curiositats (1)
  • Entrevista (15)
  • JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES (80)
  • La Cuina a Sils (24)
  • Lectors (1)
  • LLibres (8)
  • Nadal (8)
  • Notícies (93)
  • OUS i FORMATGES (20)
  • PANS i COQUES (9)
  • PEIXOS i MARISC (58)
  • POSTRES i DOLÇOS (38)
  • PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS (89)
  • Salses (11)
  • SOPES i CREMES (14)
  • VERDURES i LLEGUMS (35)

Arxiu del bloc

  • ►  2017 (1)
    • ►  de desembre (1)
  • ►  2016 (13)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  d’octubre (3)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de febrer (4)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2015 (6)
    • ►  de juliol (1)
    • ►  de maig (2)
    • ►  de març (1)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2014 (27)
    • ►  de desembre (6)
    • ►  de novembre (8)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de maig (1)
    • ►  d’abril (2)
    • ►  de març (2)
    • ►  de febrer (5)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2013 (13)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  de maig (1)
    • ►  de febrer (3)
    • ►  de gener (4)
  • ►  2012 (21)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  de novembre (5)
    • ►  d’octubre (5)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  de juliol (1)
    • ►  de maig (2)
    • ►  de març (1)
    • ►  de febrer (2)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2011 (90)
    • ►  de desembre (3)
    • ►  de novembre (3)
    • ►  d’octubre (3)
    • ►  de setembre (3)
    • ►  de juliol (2)
    • ►  de juny (7)
    • ►  de maig (7)
    • ►  d’abril (9)
    • ►  de març (24)
    • ►  de febrer (16)
    • ►  de gener (13)
  • ▼  2010 (147)
    • ▼  de desembre (10)
      • Feliç Any Nou 2011 a tothom !!!
      • Dolços del Maresme
      • Bon Nadal a tothom!
      • Fia-Faia 2010
      • Enquesta amb premi de “La Cuina a Sils”.
      • Fira del Gall a Vilafranca del Penedès
      • Girona Bons Fogons per Nadal i Cap d'Any
      • Aquest Nadal regala Garoinada
      • Fira de la Puríssima a la Vall de Camprodon
      • Jornades de l'Oli Nou de l'Empordà
    • ►  de novembre (13)
    • ►  d’octubre (16)
    • ►  de setembre (20)
    • ►  d’agost (11)
    • ►  de juliol (7)
    • ►  de juny (10)
    • ►  de maig (12)
    • ►  d’abril (19)
    • ►  de març (13)
    • ►  de febrer (6)
    • ►  de gener (10)
  • ►  2009 (123)
    • ►  de desembre (16)
    • ►  de novembre (36)
    • ►  d’octubre (21)
    • ►  de setembre (7)
    • ►  d’agost (5)
    • ►  de juliol (7)
    • ►  de juny (7)
    • ►  de maig (7)
    • ►  d’abril (3)
    • ►  de març (5)
    • ►  de febrer (5)
    • ►  de gener (4)
  • ►  2008 (52)
    • ►  de desembre (6)
    • ►  de novembre (6)
    • ►  d’octubre (6)
    • ►  de setembre (11)
    • ►  d’agost (2)
    • ►  de juliol (8)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (3)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de març (3)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  de gener (4)
  • ►  2007 (15)
    • ►  de desembre (6)
    • ►  de novembre (9)

Entrades populars

  • Estofat de vedella
    Per a quatre persones Ingredients: 600 grams de carn de vedella “JARRET” 1 ceba gran 1 tomàquet 1 cabeça d’alls 1 fulla de llorer 1...
  • Cuetes de Rap al forn amb patates i verdures
    Ingredients: Una cueta de rap per persona (d’uns 300g cadascuna) 4 patates grans 2 cebes grans 1 pastanaga gran 1 pebrot verd 1 peb...
  • Rap a la marinera
    Ingredients: ¾ de quilo de rap en rodanxes ¼ de quilo de cloïsses 1 ceba gran 1 tomàquet 1 copa de vi blanc sec 1 grill d’all julive...
  • Com coure els fesols del ganxet o mongetes.
    Cal que els posem en remull la nit abans. La quantitat d’aigua serà de tres vegades el volum dels fesols. Si els posem amb aigua que sigui d...
  • Olives adobades
    En primer lloc cal que si no teniu olivera que us doni els seus fruits, ni cap amic o conegut que us les regali el millor serà passar a la ...
  • Espatlla de xai al forn
    Ingredients: Una espatlla de xai 2 cebes 4 patates 1 pebrot verd 1 pebrot vermell 1 tomàquet madur 1 gotet de vi blanc Oli d’oli...
  • Vedella amb bolets de la iaia Mari
    Ingredients: 1 llata de vedella que faci uns 1200 grams que farem lligar 400 grams de bolets (rovellons) poden ser de pot 1 ceba gran o ...
  • Tallarines amb cloïsses i gambes
    Adaptació del plat de cuina napolitana Spaghetti alle vongole. Ingredients: 2 cebes grans 3 o 4 tomàquets madurs 400 g. tallarine...
  • Sarsuela de peix
    Ingredients per a 4 persones: 4 rodanxes de Lluç d’un dit de grossor 4 rodanxes de Rap d’un parell de dits de grossor 1 Calamar d’uns 5...
  • Consells útils per a cuinar llegums
    Rentat Els llegums poden contenir pols i cossos estranys (alguna palla, pedretes) que s'ha d'eliminar abans de preparar-los. Per...

Correu de Cuinateràpia

cuinaterapia@gmail.com


MOMENTS DELICIOSOS. Escolta'ls clicant a sobre.

  • Lakmé - Duet de les flors
  • Gianni Schicchi - O mio bambbino caro
  • La flauta màgica - La Reina de la Nit
  • Nabucco - Va, pensiero
  • Turandot - Nessum Dorma
  • Tosca - É lucevan le stelle
  • Adriana Lecouvreur - Ecco Respiro Appena
  • L'elisir d'amore - Una furtiva lagrima
  • Spartacus - Adagio Spartacus und Phrygia
  • Rigoletto - La donna è mobile
  • I Pagliacci - Vesti la giubba
  • Els contes d'Hoffmann - Barcarola
  • Tosca - Vissi d'arte
  • Andrea Chénier - La mamma morta
  • La Bohème - Che gelida manina
  • La Bohème - Si, mi chiamano Mimí
  • La Bohème - O soave fanciulla
  • La Traviata - Teneste la promessa... Addio del passato
  • Les Pêcheurs de Perles - Je Crois Entendre Encore
  • Madame Butterfly - Un Vel Di Vedremo
  • Norma - Casta Diva
  • Orfeo ed Euridice - Che Faro Senza Euridice
  • Rigoletto - Bella Figlia dell'Amore

Des d'on ens visiten?

Tema Fantàstic, S.A.. Imatges del tema creades per Ollustrator. Amb la tecnologia de Blogger.