dimarts, 28 de desembre del 2010

Dolços del Maresme

El Consell Comarcal del Maresme, ha editat un nou catàleg per tal de donar a conèixer una nova part del gran patrimoni gastronòmic que té la comarca.

Sota el títol Dolços del Maresme, aquest catàleg pretén donar a conèixer els productes elaborats pels pastissers artesans de la comarca maresmenca.



En un dolç recorregut pels seus pobles, se’ns ofereix la possibilitat de veure cada producte acompanyat amb delicioses fotografies i una breu explicació de les seves característiques, així com de les pastisseries on es poden trobar.

El catàleg l'ha editat el Consell Comarcal del Maresme a través del projecte Productes de la Terra-Artesania Alimentària, amb el qual també col·labora la Diputació de Barcelona. La publicació, de la qual se n'han fet 18.000 exemplars, se centra només en les pastisseries que formen part del cens de productors artesanals del Maresme que participen en el projecte.

El catàleg el distribueixen els productors artesanals del Maresme, el Consell Comarcal i el Consorci de Promoció Turística que també ha col·laborat en aquest projecte.

Tota la informació a www.ccmaresme.cat