dimarts, 23 de novembre del 2010

Mas de Torrent Hotel & Spa: la manera més elegant d'acomiadar el 2010

Aquestes festes nadalenques: camp, llar de foc, Ritual Oli d'Argan, excel·lent gastronomia i exquisit servei en el Relais & Châteaux de referència de l'Empordà.



Torrent, Novembre 2010 - Mas de Torrent Hotel & Spa és l'establiment emblemàtic i de referència de l'Empordà, on tot succeeix, on cal estar. Un espai únic i privilegiat, on l'exclusivitat es transmet en cada detall, on el temps s'atura. Pertanyent a la prestigiosa Cadena Relais & Châteaux, aquest Hotel & Spa de cinc estrelles, destaca per la seva ubicació única, les seves espectaculars vistes i extraordinaris jardins, i per la seva cura i exquisit servei.

Mas de Torrent Hotel & Spa és la millor elecció per celebrar el Nadal i acomiadar el 2010 amb els seus paquets especials de Cap d'Any, en un ambient elegant i, alhora, acollidor.


El Relais & Châteaux de l'Empordà, ofereix per a aquesta ocasió tan especial: allotjament, esmorzar i sopar de gala en el selecte Restaurant Mas de Torrent, on es podran degustar exquisides especialitats nadalenques regades amb una acurada selecció del seu extens celler. I després del raïm, res millor que celebrar l'entrada de l'any en l'exclusiva i tradicional festa que organitza anualment Mas de Torrent.

Durant l'estada a l'Hotel, es pot gaudir d'una extraordinària experiència sensorial en el modern Mas Spa, situat discretament darrere de la Masia i integrat en un turó de pins i alzines. Per a aquestes dates, es pot regalar el que és actualment el seu tractament estrella: el Ritual Oli d'Argan. Es tracta d'un dels tractaments anti-aging més complets que li podem oferir a la pell i als sentits, i en el qual s'uneix la mil·lenària tradició de les dones berber amb les tècniques més innovadores de Mas Spa, donant com a resultat una pell totalment rejovenida, alhora que un estat d'ànim equilibrat i relaxat. El tractament idoni per recuperar-se dels excessos de les Festes o preparar-se per la nit més important de l'any.


D'aquesta manera, es pot gaudir d'unes inoblidables festes nadalenques en l'ambient més exclusiu de l'Empordà, amb la calidesa i el luxe pel detall característic de Mas de Torrent Hotel & Spa.

A Mas de Torrent Hotel & Spa s'han allotjat importants personalitats del món de la cultura, la política i l'espectacle com Al Gore, Shakira, Caetano Veloso, Ferran Adrià o Plácido Domingo. Aquestes celebritats, que s'identifiquen perfectament amb l'esperit exclusiu i cosmopolita de Mas de Torrent Hotel & Spa, han aconseguit situar aquest singular Relais & Châteaux de l'Empordà en els mapes de tot el món.

Reserves: T. 902 550 321 – F. 972 303293 - reservas@masdetorrent.com