dimarts, 16 de novembre de 2010

Un cava dedicat a Palafolls es presentarà en la seva III Mostra Gastronòmica.

S’acosta la 3a edició de la Mostra Gastronòmica de Palafolls, que es celebrarà per primera vegada en dues jornades diferents; el dijous 25 i el divendres 26 de novembre.

Aquest desdoblament de jornades, però, no serà l’única novetat, ja que en l’edició d’enguany es presentarà un cava en homenatge a la gent i a la cultura de Palafolls.
El cava, elaborat per l’empresa local Vins Masens, és un Brut Nature Reserva i es donarà a conèixer a la cita gastronòmica de Palafolls. El gerent de Vins Masens, Salvador Romeu, explica que l’empresa, instal•lada a la població des de fa 35 anys, tenia un deure amb la gent del municipi i que per això han dedicat aquest nou cava al poble.

Romeu explica que la primera tirada del Cava Castell de Palafolls serà de 1500 ampolles que tindran la peculiaritat d’una etiqueta dedicada al castell i una xapa que cada any anirà canviant. Aquest any la protagonitza el teatre de Palafolls.
Passada la Mostra Gastronòmica el cava es podrà trobar als restaurants de Palafolls i en algunes botigues del municipi.

Un altre aspecte que ja hem conegut de la mostra d’enguany és qui serà un dels padrins d’aquesta edició. El cuiner gironí Joan Roca, del Celler de Can Roca serà divendres el convidat especial a la mostra palafollenca, on compartirà sopar amb els palafollencs reunits al teatre.

Per aquest any la Mostra gastronòmica compta amb 11 restaurants del municipi, un més que en les edicions passades, que cuinaran plats en els que hi han d’aparèixer els bolets i la mongeta del ganxet.

Les entrades fa 3 setmanes que són a la venda i segons l’organització només en queden una 20a per a dijous. Aquesta any, al duplicar el nombre de dies de la mostra, s’han posat a la venda unes 300 entrades a un preu de 30€. Les entrades per divendres es van esgotar amb sols 5 dies de venda. Podeu comprar la vostra entrada al Cafè de Palafolls.

Font: Ràdio Palafolls