dimarts, 2 de novembre del 2010

Del 5 al 9 de novembre Hostelco a Fira de Barcelona



Torna Hostelco amb noves idees per a l’hoteleria i la restauració, on el pa, les tapes, el cafè i els còctels seran els protagonistes d'enguany.

Quin pa combina millor amb la carn?, com es fa un bon còctel, un cremós cafè o una deliciosa tapa? o quina importància té la decoració del local? Al saló Hostelco es presenten, del 5 al 9 de novembre al recinte de Montjuïc, noves armes de seducció per atreure més clients i dinamitzar els negocis d’hoteleria i restauració.

Al saló es desenvolupen diferents jornades tècniques, dedicades al "contract" (projectes integrals de construcció i decoració d'hotels i restaurants) i demostracions sobre el pa, les tapes, el cafè i els còctels a càrrec d'experts en cada matèria.

Amb més de 700 empreses expositores, Hostelco mostra novament la seva oferta en quatre àmbits diferenciats: Àrea Cafè, Expolimp sobre neteja professional, Food Service centrat en alimentació per al canal Horeca i Intervending amb tot per a la distribució automàtica. El saló, està organitzat per Fira de Barcelona i la Federació Espanyola d'Associacions de Maquinària per a Hoteleria, Col•lectivitats i Indústria Afins (FELAC).

Font: Fira Barcelona