divendres, 19 de novembre del 2010

Casa Graupera celebra 115 anys amb l'exposició “L’Art es menja”

Donar a conèixer el valor de l’ofici del neuler i la manera com treballa. Aquest és l’objectiu de ‘L’Art es menja’, la primera exposició que organitza Casa Graupera, amb la qual també volen celebrar els seus 115 anys d’història.“Una experiència visual i sensitiva”, segons explica Casa Graupera.

Des de la seva fundació, l’any 1895, aquesta empresa artesana amb seu a Mataró no ha deixat de valoritzar l’elaboració artesanal de neules, torrons, galetes, xocolates i altres postres tradicionals catalanes.

Per a l’exposició han triat cinc varietats de neules que s’han estudiat fotogràficament en el seu procés de creació. En acabar el recorregut, els visitants que ho desitgin podran degustar-les.

La inauguració de ‘L’Art es menja’ va tenir lloc ahir dijous 18 de novembre a les 17 h, a l’Expo Espai, a la plaça de Cuba de Mataró, on també es va presentar la "novetat" del torró 2010.

L’alcalde de Mataró, el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya, la xef Carme Ruscalleda i Teresa Graupera, entre d’altres personalitats, van inaugurar aquesta exposició, que restarà oberta fins dissabte 4 de desembre.

Font: www.cuina.cat

2 comentaris:

Laura (Recetas Trucos y Tips) ha dit...

Acabo d'arribar al teu bloc de casualitat.
Moltes gràcies per la informació tan interessant que hi indiques.

salutacions

Anònim ha dit...

Gràcies Laura pel teu comentari i felicitats també pel teu bonic bloc.
Ens seguim...

Fins aviat!