dilluns, 17 de maig del 2010

Nova Campanya Gastronòmica a Tossa de Mar

Nova Campanya Gastronòmica

ELS FIDEUS A LA CASSOLA
Mil i una maneres de fer-los a Tossa

Tossa de Mar, de l'1 al 30 de juny de 2010

Durant tot el mes de juny, 17 restaurants de Tossa, que formen part del col.lectiu que potencia LA CUINA TRADICIONAL TOSSENCA, enceten una nova campanya gastronòmica que vol posar a l'abast de totes les persones que ens visiten un plat que des de sempre ha estat present a les nostres llars. Es tracta dels FIDEUS A LA CASSOLA.

Els restaurants que s'han adherit a la campanya inclouran en les seves cartes diverses maneres de cuinar els fideus, tantes com diferents ingredients es poden utilitzar. Algunes de les opcions que s'oferiran són, entre d'altres: fideus a la cassola amb llobregant; fideus a la cassola amb sípia, pèsols i cloïsses; cassola de fideus amb peix de roca a l'estil de Tossa; cassola de fideus amb llamàntol i baralla de nècores; cassola de fideus negres; fideus al vi negre; fideus amb rap i marisc o fideus amb aranya de la recepta de l'àvia.

Els restaurants que participen en aquesta primera edició dels FIDEUS A LA CASSOLA a Tossa són: Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, Club Aire Libre, El Petit de Can Carlus, El Portal, L’Ajustada, Madrugada, Nàutic Can Pini, Rem Vell, Sa Muralla, Sa Proa, Santa Marta, Túrsia, Víctor i Victoria.

Més informació: Oficina de Turisme – Tel. 972 340 108 – www.infotossa.com