dimecres, 19 de maig del 2010

Jornada de Lideratge i Formació 2010 de l’EUHT Sant Pol


El passat dia 13 de maig es va dur a terme la Jornada de Lideratge i Formació 2010 de l’EUHT Sant Pol.

Després de donar la benvinguda al Sr. Ramon Serra i Agut, president de l’EUHT StPOL, es va donar pas a la presentació del Treball Anual de Recerca: “Noves tecnologies de comercialització hotelera”, que va anar a càrrec dels alumnes Mariona Farrús i Joan Valls.

Seguidament es va fer entrega del Diploma Premi Extraordinari de la Diplomatura de Turisme de la Universitat de Girona al Campus de l’EUHT StPOL del curs 2008-2009 al millor expedient acadèmic que es va atorgar enguany a Gabriela López alumna de El Salvador.


També es va fer entrega de la “Placa EUHT StPOL al Lideratge Turístic 2010” al Sr. Miquel Angel Campo Seoane, que en el seu valuós parlament va donat les gràcies als alumnes i Consell Rector de l’EUHT StPOL, pel seu recolzament i reconeixement.

El Sr. Miquel Angel Campo Seoane és Director d’Hotel des de 1969, va iniciar el seu treball a l'hostaleria el 1950 a més a més és
• Expert docent i Consultor freelance
• Curs de Formació al Màrqueting dels Organismes Nacionals de Turisme i de les Empreses Turístiques de la Unió Internacional d'Organismes Oficials de Turisme
• Curs del Projecte Europeu de Formació de Formadors de la Comunitat Econòmica Europea en l'àrea de Turisme
• Tècnic en Estudis de rendibilitat i Comercialització d'Establiments Hotelers
• Tècnic en Organització, Control i Gestió de Personal
• Especialitzat en Tècniques pressupostàries en Hostaleria
• Especialista en Disseny de Gestió Estratègica d'hotels


El Sr.Joan Carles Vilalta, director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya va ser qui va fer la cloenda de l’acte, donant pas en acabar, a un dinar ofert pels alumnes i professors de l’EUHT StPOL.