dijous, 6 de maig de 2010

Artesans alimentàris del Maresme participen a la Fira de Sant Ponç de Mataró

Els productes de la Terra-Maresme seran presents a la XXX Fira Mercat de Sant Ponç que se celebrarà el proper cap de setmana (8 i 9 de maig) a la Plaça de l´Ajuntament de Mataró. El Consell Comarcal del Maresme, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, impulsa la presència dels artesans alimentaris de la comarca a les fires per acostar als consumidors els productes de qualitat que s'elaboren a la comarca del Maresme.

Als estands que participen del projecte de “Productes de la terra i artesania alimentària” hi podreu trobar neules, anxoves, formatges, maduixes i maduixots del Maresme, pa de producció ecològica, formatges..... En concret, donaran a conèixer els seus productes:

* Casa Graupera de Mataró (nueles, xiulets, galetes, pets de monja...)
* Formatges Can Pujol de Vilassar de Dalt (formatges Nevat, Sant Mateu, cantell, ros, ull de cabra....)
* L'Anxoveta del Masnou (anxoves, seitó en vinagre....)
* Forn Can Ricastell de Tordera (madalenes, pa ecològic, de llavors....)
* Productors de maduixes i maduixots del Maresme (Josep Marpons i Quim Ginesta)
* Formatges Vilatzara de Vilassar de Mar (formatge farcell,...)El projecte Productes de la Terra-Artesania Alimentària del Maresme el va iniciar el Consell Comarcal la primavera del 2008 amb l'elaboració d'un cens de productors i artesans de la comarca i el mes de febrer d'aquest any es va editar el Catàleg de productes de la terra i artesania alimentària del Maresme.

Notícia publicada a la web del Consell Comarcal del Maresme