diumenge, 9 de maig del 2010

Mas de Torrent Hotel & Spa, l’establiment de referència de l’Empordà

Aquesta primavera, gastronomia, Spa i l'ambient més exclusiu, al cor del camp empordanès

Torrent, maig de 2010. Mas de Torrent és l'establiment emblemàtic i de referència de l'Empordà, on tot succeeix, on cal estar. Un espai únic i privilegiat, on l'exclusivitat i l'elegància es transmeten en cada detall, on el temps s'atura. Pertanyent a la prestigiosa Cadena Relais & Châteaux, aquest Hotel & Spa de cinc estrelles, destaca per la seva ubicació única, les seves espectaculars vistes i extraordinaris jardins, i pel la seu acurat i exquisit servei.

Amb l'arribada de la primavera, Mas de Torrent Hotel & Spa et descobreix el plaer de viure l'essència i el caràcter únic de l'Empordà a la temporada més exuberant, gaudint de l'espectacularitat de la natura, de la Mediterrània, de la selecta gastronomia del Restaurant Mas de Torrent i de l'experiència sensorial de Mas Spa. Tradició, cultura, camp, mar, gastronomia, art, colors i olors. A l'Empordà es gaudeix de la pau de la Mediterrània mentre t'endinses en la història dels petits però encantadors pobles medievals que esquitxen el camp empordanès inundat de roselles i fruiters en flor.

L'edifici principal de Mas de Torrent és una antiga Masia catalana del segle XVIII delicadament restaurada però mantenint l'encant d'abans. Les 10 habitacions que integren la casa han conservat la seva estructura original i han estat decorades amb peces d'antiquari i els serveis més moderns per crear un ambient personal i molt acollidor. A l’extraordinària zona enjardinada hi ha les 22 espectaculars Suites Jardí, cadascuna d'elles decorades de manera diferent i amb jardí privat. Un tant més allunyades trobem les 7 exclusives Suites Tarongers amb piscina privada al seu acurat jardí, dos banys, un d'ells amb jacuzzi, saló i habitació.

Mas de Torrent compta amb una excel.lent oferta gastronòmica empordanesa en un ambient exclusiu i privilegiat en els seus dos restaurants. El Restaurant Mas de Torrent està considerat un dels millors establiments gastronòmics de la zona. La carta i el Menú Degustació de Primavera del Restaurant Mas de Torrent es basa en una selecció dels millors productes de temporada que ofereix l'Empordà. Les carxofes, els pèsols, els espàrrecs, els peixos i els mariscs es presenten combinats magistralment. Destaquen l’Arròs cremós de xipirons i bolets de primavera, el Ragout de múrgules amb ou pochée i espàrrecs de marge, i el seu magistral Saltejat de fruits vermells amb recuit d'Ullastret i gelat de mel.

Inaugurat a mitjans de 2007, Mas Spa està discretament situat darrere de la Masia i integrat perfectament en un turó de pins i alzines. Aquest íntim i completíssim Spa disposa de hammam, sauna, zona d'aigües, piscina climatitzada, terrassa solàrium, sala de fitness i sala de relaxació. L'arribada del bon temps és el moment de començar a cuidar-se. És ara, quan Mas Spa ofereix l'oportunitat de despertar els sentits i mimar el cos a través d’exclusius tractaments i massatges destinats a proporcionar tota una gamma d'experiències per arribar al més alt nivell de benestar físic i emocional. Tot això converteix Mas Spa en un autèntic i exclusiu balneari amb el sol i la natura empordanesa com a marc ple de vitalitat.

A Mas de Torrent Hotel & Spa s'han allotjat importants personalitats del món de la cultura, la política i l'espectacle com Al Gore, Shakira, Caetano Veloso, Ferran Adrià, Plácido Domingo o Barbra Streisand. Aquestes celebritats, que s'identifiquen perfectament amb l'esperit exclusiu i cosmopolita de Mas de Torrent Hotel & Spa, han aconseguit situar aquest singular Relais & Châteaux de l'Empordà en els mapes de tot el món.

Mas de Torrent Hotel & Spa
Afores de Torrent, s / n - 17123 Torrent – Girona
Tel (+34) 902550321 - (+34) 972303292
Fax (+34) 972303293
infohotel@mastorrent.com
www.mastorrent.com