diumenge, 30 de gener del 2011

“Suca Mulla i guanya a la Selva”


L’Associació d’Hostaleria de la Selva en interès d’afavorir la gastronomia del
territori selvatà promou un projecte per potenciar i recuperar un costum antic: el “Suca-mulla”, unes postres que antigament allargaven els àpats i que es poden interpretar i consumir mitjançant diversos productes i que, en el territori que ens ocupa, es basen en la ratafia o el vi dolç acompanyat dels productes dolços, molt arrelats arreu de la Selva.

La proposta està recolzada per la Federació de Comerç de la Selva, que creu que aquest projecte afavoreix el comerç dels productes dolços d’arreu de la comarca.

Els restaurants que participen incorporaran a la seva carta de postres el “Suca-mulla”, licor de ratafia amb teules o els dolços típics de cada poble per a sucar.

La idea és la recuperació d'aquestes postres antigues i aquells clients que el demanin participaran d'un sorteig de 1.500€ a gastar arreu de la Selva en els comerços de la Federació, el sorteig es farà davant notari a finals d'any i en breu els establiments que s'han interessat es reuniran per definir data presentació i campanya de promoció.

Font: Associació Hostaleria de La Selva