divendres, 7 de gener del 2011

El Consorci de Turisme de l’Alt Berguedà, premiarà la fidelitat turística.

El Passaport Berguedà, és un nou projecte de dinamització turística del Consorci de Turisme de l’Alt Berguedà, on s’acumularan punts per les visites fetes, que es bescanviaran per premis.

En formen part els municipis de Bagà, Berga, Borredà, Castell de l’Areny, Castellar del Riu, Cercs, Fígols, Gisclareny, Gósol, Guardiola de Berguedà, La Nou, La Pobla de Lillet, Saldes, Sant Jaume de Frontanyà, Sant Julià de Cerdanyola, Vallcebre i Vilada. Tots ells representen un espai ideal per visitar-lo en qualsevol època de l’any, ja que permet satisfer les necessitats dels amants de la natura i dels de la cultura.

El projecte consisteix en la realització de dos passaports, un de familiar i un altre d’infantil, que permeten fer turisme d’una forma dinàmica i participativa. L’adquisició del document és gratuïta i cal sol·licitar-lo en una oficina de turisme del Berguedà, o bé descarregar-lo des de la pàgina www.altbergueda.cat on a més hi trobareu tota la informació per poder dur a terme el joc.

La dinàmica de funcionament consisteix en localitzar les 17 figures d’acer col·locades cada una en un municipi i marcar el passaport amb les grapadores que hi trobarà.

Font d’informació www.altbergueda.cat