dimarts, 18 de gener del 2011

La Cuina de la Caça del Berguedà

Les Jornades Gastronòmiques “La cuina de la caça”, són una iniciativa de l’associació d’Hostaleria i Turisme del Berguedà, destinades a promocionar la comarca a través d’una cuina feta amb productes del territori.


Enguany hi participen 18 restaurants que satisfaran els paladars dels qui tenen ganes de descobrir nous sabors i reviure els que es recorden amb nostàlgia, aquells plats que feien les seves àvies.

Del 10 de gener al 31 de març no deixeu de gaudir dels paisatges del Berguedà fent una parada en qualsevol dels restaurants participants, per degustar aquests elaborats i suculents plats.

Font: www.berguedaturisme.com

1 comentari:

gastropuntcat ha dit...

Hola!

Fas una feia fantastica al bloc, estem preparant un projecte que arrancara a partir del dia 28.

Es un espai orientat a promocionar la gstronomia catalana, els blocs catalans , de catalans d'arreu encara que estiguin en castellà i els de parla catalana donarlos a coneieixer el màxim posible, tothom que ho dessitgi podra participar, explicant les fires o mercats de la seva localitat, recomenent restaurants, llibres, escoles o quelcom cosa que cregui interesant.

A l'apartat de gastroblocs ens agradaria posar el teu per tal de donarlo a coneixer a la resta de blocaires, i compartir la feina que fem tots, el llistat l'estem fent per províncies, ens podríes dir quina pertany el teu espai?

Moltes gràcies.

Gastropuntcat (arroba) gmail.com